Een eigen paard koop je met verstand om er later vanuit je hart van te genieten.

Ladios

Bij Klassiek Paardrijden vanaf 1 december 2004.

Ras:
Geslacht:
Afstamming:
Leeftijd:
Niveau:

KWPN, bruin
Ruin
Adios x Aram
13 juni 1993
M2/Rechtrichten: 3e Graads

Ladios is sinds 1 december 2004 bij Klassiek Paardrijden gekomen. Nadat ik Popeye in september van dat jaar gekocht had, stond Popeye bij De Maesberg in Arnhem. Ladios was bij Paarden Begrijpen gebracht, vanwege de vele problemen die hij had.
Ladios en Popeye hadden vanaf het eerste contact een zeer goede band. Toen ik Popeye in december ging verhuizen naar zijn nieuwe stal in Zutphen, mocht ik Popeye meenemen van Marijke de Jong van Paarden Begrijpen.

De start met Ladios was achteraf gezien erg moeizaam. Ladios had veel fysieke problemen en beperkingen, wat hem het werken erg moeilijk maakte. Ook geestelijk had hij zich enorm afgesloten voor contact met de mens.
Echter dankzij zijn enorme wilskracht, gehoorzaamheid en doorzettingsvermogen is het toch mogelijk gebleken hem te helpen bij het overwinnen van vele fysieke problemen. Dit was geen proces van enkele maanden, maar eerder van enkele jaren. Heel langzaam werd hij iedere week lichamelijk een beetje beter. En na verloop van tijd ontdekte ik dat hij ook steeds meer uit zijn geestelijke isolement kwam en zich meer en meer opende voor de mens. Nog iedere dag merk ik dat er nog meer in hem verscholen zit en ben ik iedere keer benieuwd wat hij laat zien.
Het is werkelijk een geweldig paard en een feest om mee te mogen werken!

Clinic Bent Branderup
Clinic Bent Branderup 
Clinic Bent Branderup 
Clinic Bent Branderup 
Trainingsweek bij Marijke de Jong  
oktober 2009
oktober 2008
april 2008
januari 2008
januari 2008

Heeft u vragen of interesse?

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse? Vult u dan onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Naam:
Email: