Als de leerling bereid is, zal de leermeester verschijnen. Oosters spreekwoord

Mijn klassieke scholing

De leerweg samen met je paard is eigenlijk nooit voltooid. Daarom is het ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling noodzakelijk om regelmatig feedback te krijgen op mijn dagelijks werk.

Onderstaand een overzicht van de diverse soorten scholing of trainingen in het Rechtrichten en de Klassieke Rijkunst, die ik in de afgelopen jaren gevolgd heb en nog steeds volg.

Clinic Hanna Engström 
Clinics Bent Branderup 
Training bij Bent Branderup, Denemarken 
Training bij Marius Schneider, Duitsland 
Stage instructeurscursus groep 4
Masterclass instructeurs
Masterclass II  
Masterclass I 
Instructeurscursus 

15/16 januari 2011
2007 tot heden
september 2010
21-23 juni 2010
2010 - 2011
2010 - 2011
2009
2008
2006 - 2007

In je eigen trainingen werk je volgens het principe van eerst denken en dan doen. Wat goed voelt behoud je en wat niet goed voelt, moet je snel vergeten en zoeken naar een oplossing om het anders en beter te doen, zodat het weer goed voelt.

Tijdens de lessen werk je natuurlijk ook volgens datzelfde principe, maar word je door de instructeur gecoacht en een spiegel voorgehouden over het resultaat en kan deze je helpen met en zoeken naar:

  • een betere of andere oplossing,
  • meer kwaliteit in de oefening
  • het zetten van een volgende stap
  • mentale processen
  • meer bewustwording

Alleen door regelmatig in de "spiegel" te kijken wordt het mogelijk nieuwe dingen te ontdekken en samen te groeien en te ontwikkelen. Deze weg is nooit af.

Heeft u vragen of interesse?

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse? Vult u dan onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Naam:
Email: